Sortida amb Caiacs



Com que ara ja fa caloreta i no vindria malament una refrescada, hem decidit anar a fer una mica de caiac i passar un dia a prop de l’aigua.

Descripció de la sortida:
Anirem al pantà de Sant Ponç (a prop de Solsona), per començar be el dia ho farem amb una clase de ioga, en acabat una petita aventura amb els caiacs (2 hores) i desprès ens quedarem tot el dia a l’embassament, on dinarem, ens refrescarem, farem la migdiada...

Dades:
Dia: Diumenge 22 de juliol
Sortida Manresa: a les 8:00
Sortida de Barcelona: 7:00
Sortida d’altres llocs: concretarem per telèfon horaris i transport
Preu: 17 euros del lloguer dels caiacs + la col·laboració amb la benzina del desplaçament (conteu uns 3 o 4 euros....)
Pagament: Com que s’ha de llogar material s’ha defer ingres al compte corrent de Catalunya Caixa núm: 2013 0225 64 0201045503, nomes s'ha d'ingressar la part corresponen al lloguer dels caiacs (17 euros per persona sigui quina sigui l'edat) la benzina ja ho trobarem el mateix dia.

Horari de les activitats:
Ioga: a les 8:30
Esmorzar: 10
Caiac: de 10:30 a 12:30
A partir de les 12:30 lliure...
No es obligatori participar a totes les activitats, si nomes vols venir a passar el dia no hi ha cap problema.

Característiques tècniques.
Sortida indicada per a tots els públics... Els menors com sempre han de venir acompanyats per algun dels seus tutors.

Cal portar:
Esmorzar, dinar, aigua, banyador, protecció solar etc, ahh i moltes ganes de riure i passar-s’ho bé. Hi ha una caseta amb servei de bar.

Inscripcions:
Com que hem de fer la reserva dels caiacs teniu fins al dia 14 de juliol per a fer el pagament, passat aquest dia ja no es podrà participar de l’activitat del  caiac. Ens heu de fer arribar un correu amb les vostres dades a v.p.muntanya@gmail.com, fent-hi constar les dades que teniu més avall i us contestarem de seguida per dir-vos si disposeu de plaça per tal que pugueu fer l’ingres a la caixa.

Nom i cognoms:
Número d'acompanyants:
Lloc de residència:
Disposes de Vehicle?:
Número de telèfon:


Les places son limitades (segons disponibilitat de caiacs) Es seguira rigurosament l'ordre de inscripcions i si no es fa l'ingres a la Caixa no es tindrà reserva per aquesta activitat.
 
Important:
Per tal de participar de l’activitat es obligatori llegir-se la normativa de les sortides, la podreu llegir clicant aquí: Normativa


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada