Normativa


Normativa del grup
-Totes les sortides tenen un responsable que se’n cuida de les inscripcions i del desenvolupament de l’activitat. Cal en tot moment seguir les seves instruccions i comunicar-li a aquesta persona qualsevol incidència que es pugui produir.
-Durant l’activitat no es pot perdre de vista el grup sense comunicar-ho prèviament al responsable, caldrà del seu consentiment.
-Es obligatori l’ús de tot el material necessari que s’hagi previst per l’activitat, ens reservem el dret de no deixar participar les persones que no duguin tot el material requerit o no en facin un us correcte del mateix.
-Quan l’activitat sigui de pagament cal fer el mateix abans de realitzar l’activitat, el pagament pot ser el mateix dia o prèviament per ingrés al compte corrent, en cada cas s’indicarà com cal fer-ho.
-Es obligatori inscriure’s a l’activitat ja sigui per correu o directament per telèfon amb el responsable.
-Les activitats en les quals es requereixi estar federat no es podran fer sense la llicència corresponent al nivell de l’activitat. En aquest sentit recordar que la llicencia pot ser anual o temporal.
-En les activitats que no es requereixi llicència cal que tingueu present que Veu Pròpia no es fa responsable dels accidents que puguin succeir.
-Els menors podran participar de les activitats en les que no es requereixi explícitament una edat mínima, caldrà però, que a la mateixa activitat siguin acompanyats en tot moment per un dels seus tutors legals.
-Al'hora de marxar es prega puntualitat, el màxim de temps que s'esperara seran 10 minuts
-A les sortides les places son limitades, es molt complicat fer sortides de muntanya amb grups nombrosos, per tant es seguira rigurosament l'ordre d'inscripcions.

2 comentaris:

  1. hola, si nomès vinc el diumenge per fer la via ferrata on es fa la trovada i a quina hora?
    merci

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!!

      No has deixat el comentari a la noticia que pertocava... Si nomes vens el diumenge contacta amb nosaltres per mail i deixa'ns les teves dades, sobretot el telèfon, i ens posarem en contacte amb tu per dir-te el lloc i l'hora.

      V.P.

      Elimina