Congost de Mont-Rebei



El diumenge 27 de maig anem al congost de Mont-rebei, serà una sortida combinada on farem la caminada del congost i Vies ferrades. Tu tries si vols fer la caminada, la via ferrada o les dues coses.

Descripció de la sortida:
A cavall de les comarques de la noguera, el Pallars jussà i la Ribagorça (aquesta última situada a la franja) i a peu del riu “noguera ribagorçana” trobem una meravella de la natura el (sovint poc conegut) congost de Mont-rebei.
Es per això que l’anirem a redescobrir i perquè tothom en pugui gaudir segons el seu nivell combinarem una caminada amb unes magnifiques vies ferrades. Sortirem d’hora perquè es força lluny i volem aprofitar el dia, en arribar començarem la caminada tots junts i a mig camí, a l'alçada de l'ermita de la mare de Déu de la Pertusa, els que vulguin ens quedarem a fer unes vies ferrades, mentres, la resta completarem la caminada del congost. La ruta es d’anada i tornada pel mateix recorregut i la sortida durarà tot el dia.
Pel que fa a les vies ferrades, ni han tres de molt senzilles (idònies per a iniciar-se) i una de força difícil que nomes podran fer els que estiguin prou preparats.
Si ens dona temps anirem a visitar la cova Colomera, penseu a dur un lot, preferiblement frontal

Dades:
Dia: Diumenge 27 de maig
Sortida Manresa: a les 6:00
Sortida de Barcelona: 6:00
Sortida d’altres llocs: com sempre concretarem per telèfon horaris i transport
Preu: Gratuït, però s'ha de col•laborar amb les despeses de desplaçament (12 euros)
 
Característiques tècniques.
Tipus de recorregut: anada i tornada pel mateix camí
Desnivell acumulat: +740, -740 m
Distància: 18Km.
Durada del recorregut: 5 hores (sense tenir en compte les parades) la sortida serà de tot el dia
Dificultat: Baixa-Mitja.
 
Cal portar:
Per la caminada: Motxilla, aigua, menjar per passar el dia, calçat adequat per caminar, gorra, protecció pel sol, per la pluja, si vols pals per caminar, etc. Penseu que si el temps acompanya al congost sol fer molta calor. Frontal o lot per si tenim temps de veure la cova Colomera
Per la via ferrada: Arnès, baga amb dissipador, baga de descans, casc i guants.

Lloguer del material: Si no tens el material per les vies ferrades el pots llogar a qualsevol botiga d’esports, o be te’l podem facilitar nosaltres, el lloguer d’Arnès, i baga amb dissipador es de  5 Euros (cada peça) la baga de descans te la deixem, casc serveix un de bicicleta i els guants serveixen de diferents tipus però han de ser minimament resistents.

Inscripcions:
Ens heu de fer arribar un correu amb les vostres dades a v.p.muntanya@gmail.com, fent-hi constar:
Nom i cognoms:
Número d'acompanyants:
Lloc de residència:
Disposes de Vehicle?:
Número de telèfon:
Faré la caminada:
Faré la via ferrada:
Faré totes dues:
 
Important:
Per tal de participar de l’activitat es obligatori llegir-se la normativa de les sortides, la podreu llegir clicant aquí: Normativa


Ens veiem diumenge 27 de maig!!!!!
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada